Bonbon

Évi a csokiboltról: "Megédesíti az életemet!:-)"

 

Kati a csokiboltról: "Megkerülhetetlen hely a városban a homlokzatával, az illatával, a mindig megújuló csokoládé kínálatával, a kis ékszerdoboz belsővel és az emberekkel, akik körülveszik." 

 

Ugye csábító már a látványuk is?

Mind megannyi költemény.

Majd 80-féle friss, kézműves bonbont kóstolhat meg nálunk, melyek  három magyar csokoládémester műhelyeiben készülnek tartósítószerek, aromák nélkül - mindig frissen, a legjobb alapanyagokból.  

A csokoládé az egyik legjobb belga csokoládégyárból való, a szintén friss és tömény (1:1, egyszeres) marcipán lelke a legfinomabb mandula, a rafinált töltelékekbe pedig valódi törökmogyoró-krém, eperlekvár, Tokaji aszú, Unicum vagy narancshéj kerül.
A vad, harsány és csípős, étcsokis chilis bonbon, a diómarcipános aszalt szilva vagy a mézes krémmel töltött fehércsokoládé mind különböző, de harmonikus ízvilágot jelentenek. 

Nézet:
Sorrend:
Ugye csábító már a látványuk is? Mind megannyi költemény. A bonbonok három magyar csokoládémester műhelyeiben készülnek tartósítószerek, aromák nélkül - mindig frissen, a legjobb alapanyagokból.